Köpa lastpallar

Norrlandspalls heltäckande försäljningssortiment tillfredsställer alla behov i en modern frakthantering.

Med hjälp av moderna arbetshjälpmedel och välutbildade personalen utförs en noggrann kontroll och sortering av allt emballage som vi säljer. Detta för att säkerställa att produkterna ska fungerar problemfritt i er produktion.

Ring oss på 020-27 00 00 eller fyll i formuläret till höger så kontaktar vi dig.
Här under kan ni se och läsa mer om vårt pallsortiment.

Köpa lastpallar

Jag är intresserad av att köpa!

För att understryka vår kvalitetspolicy erbjuder vi ”Helt nöjd-garanti”. Är du inte helt nöjd med våra produkter tar vi alltid tillbaka dem kostnadsfritt. Jämför dem gärna med konkurrenternas!

Skickar

Behandling av personuppgifter

Norrlandspall AB behandlar personuppgifter i syfte att kunna fullgöra avtal. De personuppgifter som du lämnar till oss kommer vi att lagra i vårt affärssystem och används för att upprätthålla en kontakt med er under vårt samarbete. De personuppgifter vi lagrar under samarbetets gång kan komma att ändras, kompletteras eller tas bort på er begäran. Personuppgifterna kommer att skickas via Consignor till berört fraktbolag. Uppgifterna kommer att lagras till dess att vårt samarbete avslutas.

Den tillsynsmyndighet som tar emot klagomål är datainspektionen och dit vänder du dig till om du inte är nöjd med hur personuppgifterna behandlas.