Sälj pall till oss – det är enkelt

Vi samarbetar med de ledande transportföretagen och hämtar smidigt upp dina lastpallar, var ni än befinner er i hela landet.

Vi tar hand om alla pallar och pallkragar som har standardmåtten oavsett vilken skick de är i, det ni behöver göra är att stapla pallen och kragarna och meddela oss antalet. Vi gör en bokning med åkeriet och ser till att ni har fraktsedeln på plats när lastbilen kommer.

Norrlandspall har fått förtroendet att vara med att driva retursystem mot både byggbranschen och jordbranschen. Vi har även i uppdrag av både DHL och Bring att sortera och lagerhålla pall för deras PÖS system. Vi sorterar pallen efter de regler som utarbetats av SIS och DNV Inspection AB i samarbete med transport – och dagligvarubranschen.

Kontaktpersoner hos oss
Ulrica Oppman, Susanne Sandberg, Anna Kriström, Eleonor Wahlgren och Richard Andersson.

Gör så här för att sälja pallar och pallkragar:

 1. Ring 020 – 27 00 00, använd kontaktformuläret till höger eller maila oss på inkop@norrlandspall.se och meddela hur många pallar och pallkragar du vill få hämtade.
 2. Norrlandspall bokar transporten och skickar en fraktsedel till dig via mail eller fax.
 3. Norrlandspall skickar en redovisning på sorteringsutfallet och gör en utbetalning till ditt företags bank- eller plusgiro.

Norrlandspall hanterar:

 • Godkänd EUR-pall (A-pall)
 • Ej godkänd EUR-pall (B-pall)
 • Ej godkänd EUR-pall reparation (C-pall)
 • Returpall B/Byggpall
 • Returpall B/Byggpall reparation
 • Engångspall 1200 x 800
 • Halvpall 800 x 600
 • Pallkrage 1200 x 800
 • Pallkrage 800 x 600

Sälja lastpallar

Jag är intresserad av att sälja!

Skickar

Behandling av personuppgifter

Norrlandspall AB behandlar personuppgifter i syfte att kunna fullgöra avtal. De personuppgifter som du lämnar till oss kommer vi att lagra i vårt affärssystem och används för att upprätthålla en kontakt med er under vårt samarbete. De personuppgifter vi lagrar under samarbetets gång kan komma att ändras, kompletteras eller tas bort på er begäran. Personuppgifterna kommer att skickas via Consignor till berört fraktbolag. Uppgifterna kommer att lagras till dess att vårt samarbete avslutas.

Den tillsynsmyndighet som tar emot klagomål är datainspektionen och dit vänder du dig till om du inte är nöjd med hur personuppgifterna behandlas.